© 2013 wiljo. All rights reserved.

Dag vol herinneringen

20 juli
De dag dat mijn vader 65 geworden zou zijn. Zijn vechtlust ten spijt besliste zijn ziekte begin dit jaar anders. 20 juli een dag vol herinneringen. Samen met familie en vrienden hebben we deze dag een toast op mijn vader uitgebracht en veel oude herinneringen opgehaald.
Erg fijn om op deze manier stil te staan bij zijn geboortedag.

Mijn vader was altijd trots op zijn tuin. Elke zomer wachtte hij geduldig af of zijn yucca plant naast de vijver zou gaan bloeien. Hij begon met één plant, enkele jaren geleden kwam er een tweede bij. Dit jaar waren er ineens 5 yucca uitlopers en ze waren 20 juli op hun mooist.

DSC_4696_02_small

4 planten staan bij elkaar en 1 staat apart. Ik vind dit heel symbolisch omdat mijn vrouw Kim nu zwanger is. Volgend jaar zijn wij met zijn drieën. Samen met mijn moeder en vader zouden we dus met zijn vijven zijn geweest. 5 yucca planten: Toeval? Ik denk van niet. Het was in ieder geval een prachtig gezicht en daarom hierbij enkele foto's van mijn vaders yucca's.

DSCN3349_00_small
DSCN3347_01_small
 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*