© 2013 wiljo. All rights reserved.

Dagje fotograferen en crossen

In de aanloop van Dakar 2013 heb ik voor Autosportvision.nl de persconferentie van Team de Rooy verslagen en daarnaast nog enkele berichten rondom de Dakar geplaatst. Als dank daarvoor kreeg ik een uitnodiging om een dag mee te lopen tijdens een sponsordag van Tim Coronel.

19 juni was het zover, samen met mijn vrouw Kim ben ik afgereisd naar Experience Island in Loon op Zand. Op dit evenemententerrein (van ex Dakar deelnemer Gerard Rond) werden we ontvangen door Tim Coronel. Hij liet in een mooie presentatie zien wat er allemaal bij een Dakar deelname komt kijken. Daarnaast nam hij de aanwezigen nog even mee naar het "groen" rijden van Dakar, oftewel deelname aan de Dakar rally met een elektrische buggy.

Na de presentatie kregen de aanwezigen de kans om zelf ook aan het "Dakar gevoel" te ruiken door zelf te rijden in de buggy's van Tim. Helaas voor ons waren de accu's van de elektrische buggy leeg, maar gelukkig was de benzine buggy er ook.

MVO-190613-Timtest-0054

Samen met Martijn van Oort heb ik die dag foto's gemaakt van de aanwezigen en op het eind zelf ook enkele ronden in de Dakar buggy gereden. Erg leuk om zo met autosportfotografie bezig te zijn en helemaal gaaf om zelf eens in een Dakar voertuig te rijden. Ik heb veel respect voor Tim dat hij Dakar meerdere malen heeft uitgereden in een 1 persoons buggy!

Tenslotte nog even met Tim op de foto gegaan voor de achterban.

tim-coronel-wiljo-van-essen

Foto's: Martijn van Oort / Autosportvision.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*