GVB Kersttram bij halte Diemen Sniep
© 2013 wiljo. All rights reserved.

De GVB Kersttram

GVB Kersttram
Vorig jaar zagen Kim en ik hem voor het eerst de GVB Skyradio Kersttram. Deze maand zag ik de GVB Sky Radio Kersttram tot grote vreugde al verschillende keren voorbijrijden in Diemen.

Helaas had ik toen geen camera bij me, of geen tijd om te stoppen en een foto te maken. Na de Kerst had ik de moed eigenlijk al opgegeven, ik dacht namelijk dat de tram alweer in de remise stond.

Vanmiddag ben ik samen met Kim even Amsterdam in geweest en op onze heenreis naar Amsterdam kwamen we de Kersttram al tegen. Hij reed dus nog. Gelukkig had ik dit keer wel een camera bij me, alleen nu nog een foto van de tram zien te maken. Tijdens onze laatste tramrit van dit jaar hadden Kim en ik geluk, we konden instappen in de Kersttram die ons weer naar Diemen zou brengen.

Bij de eindhalte "Diemen Sniep" was het GVB trampersoneel zo vriendelijk om even te wachten, zodat ik een foto kon maken. Bedankt!

Ik hoop dat iedereen fijne Kerstdagen heeft gehad en ik wens iedereen een gelukkig maar vooral gezond 2014!

De GVB Kersttram in 2012

Kersttram / Christmas Tram

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*