© 2015 wiljo. All rights reserved.

Foto’s voor Nepal – Giro 555

De aardbeving in Nepal gaat maar niet uit mijn hoofd. In 2009 heb ik Nepal bezocht en sinds die reis heeft dit land een bijzondere plek in mijn hart. De prachtige natuur en de vriendelijke bevolking. Als je er geweest bent, weet je waarover ik het heb. Bij het horen over de recente aardbeving wist ik meteen, ik moet iets doen.

Werk aan de Muur

Op de website van Werk aan de Muur (WADM) heb ik verschillende Nepal foto's staan. Ik heb gisteren besloten om de komende periode opbrengsten uit mijn Nepal foto’s op Werk aan de Muur te doneren aan Giro 555. Ik heb Werk aan de Muur hiervan op de hoogte gesteld en zij doen t/m 10 mei ook mee door de commissie op alle werken die voorzien zijn van #NEPAL555 ook te doneren aan GIRO555.

Via Facebook heb ik meerdere WADM beeldmakers bereid gevonden ook mee te doen. Dus zoek je een bijzonder werk voor bij jou aan de muur, schaf dan een werk aan die voorzien is van #NEPAL555 en steun Giro 555!


Enkele foto's afkomstig uit mijn Nepal album op Werk aan de Muur. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*