© 2014 wiljo. All rights reserved.

Je Nieuwe Baan Via LinkedIn

Co-host bij "Je Nieuwe Baan via LinkedIn"  

Tijdens mijn werkzaamheden bij e-people / Microsoft TalentLab en "de wereld van ikki" heb ik veel ervaring opgedaan met LinkedIn en social media. Ik vind het altijd erg leuk om deze kennis te delen met anderen zodat zij verder kunnen komen.

In november 2013 kreeg ik weer eens de kans om als co-host mee te draaien bij de cursus "Je Nieuwe Baan Via LinkedIn" (JNBVL). Die middag kwam ik er meteen weer achter hoe leuk ik het vind om kennis te delen. Leuke mensen ontmoet en tips en trucs uitgewisseld.

Toen ik deze week werd benaderd of ik in het nieuwe jaar nogmaals als co-host van JNBVL wilde optreden, hoefde ik niet lang na te denken. Ditmaal niet bij een Seats 2 Meet locatie, maar op het kantoor van LinkedIn Nederland te Schiphol.

Samen met trainer Bas Westland en co-host Antoine Glerum aan de slag met een gemotiveerde groep van zo'n 20 personen. 20 personen die een overload aan informatie hebben gekregen over netwerken en het inrichten van hun profiel.

Erg leuk en dankbaar werk! Het voelt gewoon goed om iets goeds voor anderen te doen en ik ben ervan overtuigd dat ik daar later weer vruchten van kan plukken, win-win voor alle aanwezigen!

2 snapshots: 

IMAG1236_01
IMAG1237_01

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*