Links

Hieronder staan links naar websites van vrienden en bekenden en enkele handige website die ik persoonlijk vaak gebruik. Alle links openen in een nieuw venster.

Websites van vrienden en familie: 

Dibo Dartwinkel: Dart of biljart spullen nodig? Kijk dan op de website van Marcel en Edwin Diks. Leuk familiebedrijf waar de koffie altijd klaar staat en men tijd heeft voor een praatje.

Draag voor twee: Website van mijn vrouw Kim, op deze pagina vind je informatie over draagdoeken en dragers om baby’s en kinderen te dragen. Wil je meer informatie over draagsystemen dan kan je eenvoudig informatie of een consult aanvragen.

Evelien Lulofs: 2 & 3d ontwerper: freelance grafisch- en interieurontwerper

Range Rover Classic Barn: auto’s en onderdelen, alles rondom de Range Rover Classic. Oud-huisgenoot Ron helpt je graag!

SH Schuit – Onderhoud en montage: onderhoud, verbouwingen, aanbouw, veranda, keuken, badkamer, mijn neef Harold kan je helpen!

Snizer New Media: website van interactiedesigner Jurian Nijssen

Vintatmaris: Blog van Susanne, je leest hier over de verhalen achter de tweedehands spullen met een eigen (vintage) touch die te verkrijgen zijn via haar webshop.

X13.nl: website van buurman Ingmar, hij heeft een overzichtssite met links naar contacten/bedrijven waar hij goede ervaringen mee heeft.


Volg mij via:
twittergoogle_pluslinkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*